среда, 26. децембар 2012.

PUNJENI, ZAPECENI KROMPIR


Potrebni sastojci:

- krompir
- mleveno meso
- crni i beli luk
- sampinjoni
- origano
- mileram
- margarin
- mlevena paprika
- persun
- so, biber

Skuvajte krompir u posoljenoj vodi, izgnjecite ga na krupnije (da se ne napravi pire). Oblikujte u loptu pa prstima ili dnom od odgovarajuce case napravite udubljenje u krompiru.

U medjuvremenu proprzite mleveno meso sa crnim i belim lukom, dodajte sitno seckane pecurke i zacinite sa origanom, solju i biberom. Time napunite krompir i zapecite u rerni na najjacoj temperaturi dok ne pocne da tamni.

Na kraju, prelijte sa mileramom i zaprzenom mlevenom paprikom na margarinu.

Prijatno!

Mirjana Prvanovic

mprvanovic@yahoo.com

Нема коментара:

Постави коментар