среда, 30. јануар 2013.

UŠTIPCI SA PASULJEM I BELIM LUKOM


POTREBNI SASTOJCI (za 8 ustipaka):

- solja skuvanog pasulja (moze i iz konzerve, crveni, beli ili sareni)
- 3 čena belog luka
- 1 sveza ljuta papricica
- 1 jaje
- 3 kasike brasna
- so
- seckani persun
- ulje za przenje

SALATA: sveza sargarepa, svez krastavac, ulje, sirce, so, persun, cherry paradajz

PRIPREMA:

U multipraktiku samleti kuvani pasulj, beli luk, papricicu, so, jedno jaje i 3 kasike brasna. Zatim dodati krupnije secen persun i prziti u dubokom ulju.  Sluziti uz gore navedenu salatu i sve preliveno jogurtom. Izuzetno je pikantno, a pri tom usvezavajuce uz prilozenu salatu.

Uzivajte!

Mirjana Prvanović

mprvanovic@yahoo.com

Нема коментара:

Постави коментар