среда, 26. децембар 2012.
PUNJENI, ZAPECENI KROMPIR
Potrebni sastojci:
- krompir
- mleveno meso
- crni i beli luk
- sampinjoni
- origano
- mileram
- margarin
- mlevena paprika
- persun
- so, biber
Skuvajte krompir u posoljenoj vodi, izgnjecite ga na krupnije (da se ne napravi pire). Oblikujte u loptu pa prstima ili dnom od odgovarajuce case napravite udubljenje u krompiru.
U medjuvremenu proprzite mleveno meso sa crnim i belim lukom, dodajte sitno seckane pecurke i zacinite sa origanom, solju i biberom. Time napunite krompir i zapecite u rerni na najjacoj temperaturi dok ne pocne da tamni.
Na kraju, prelijte sa mileramom i zaprzenom mlevenom paprikom na margarinu.
Prijatno!
Mirjana Prvanovic
mprvanovic@yahoo.com
Пријавите се на:
Објављивање коментара (Atom)
Нема коментара:
Постави коментар