среда, 30. јануар 2013.
UŠTIPCI SA PASULJEM I BELIM LUKOM
POTREBNI SASTOJCI (za 8 ustipaka):
- solja skuvanog pasulja (moze i iz konzerve, crveni, beli ili sareni)
- 3 čena belog luka
- 1 sveza ljuta papricica
- 1 jaje
- 3 kasike brasna
- so
- seckani persun
- ulje za przenje
SALATA: sveza sargarepa, svez krastavac, ulje, sirce, so, persun, cherry paradajz
PRIPREMA:
U multipraktiku samleti kuvani pasulj, beli luk, papricicu, so, jedno jaje i 3 kasike brasna. Zatim dodati krupnije secen persun i prziti u dubokom ulju. Sluziti uz gore navedenu salatu i sve preliveno jogurtom. Izuzetno je pikantno, a pri tom usvezavajuce uz prilozenu salatu.
Uzivajte!
Mirjana Prvanović
mprvanovic@yahoo.com
Пријавите се на:
Објављивање коментара (Atom)
Нема коментара:
Постави коментар